Здравейте, търся гъба за под скоростния лост на 33 1.4 1994 г., както и задна PVC облицовка на прага от страната на шофьора.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чарколяк!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nyhm Покажи съобщениеЗдравейте, търся гъба за под скоростния лост на 33 1.4 1994 г., както и задна PVC облицовка на прага от страната на шофьора.
Comment
-
Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщениеИмам за подаряване целия комплект прагове.Ако искаш да ти дам всичките или само този.
Аз го имам в насипно състояниеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Понеже вече няма място в избата и ако не се намери човек който да ги вземе,дори и само да седят при него,ще трябва да изхвърля на боклука два салона за 33.
Ще изчакам 2-3 седмици и после ги хвърлям.
И двата са обикновенни плюшени,като единия е сив,а другия синкав.Синкавия е от старата 33 1.7 16v,много запазен.На сивия шофьорската седалка е продънена и изтормозена.Мисля да си я пазя за експерименти,но ако има желаещи я давам.Сивия е от сегашната 33 1.4.Другите седалки са запазени,като към тях има 4 кори за врати.И те са запазени,като отгоре на места са поизгорели от слънцето.
Дори и на някой да не му трябват,ако има място къде да ги държи,нека ги вземе,че ми е жал да ги хвърля.
Comment
-
Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщениеИмам спешна нужда от накладки отпред та викам пу за менAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Еконта пътува колегаНякой ден другата седмица ако ти се занимава,ги прати насам за моя сметка,че тази седмица имам доста пътуване и трябва и до Ботевград да ходя...А теб те чакам на Калояново на следващото събиране на по бира,че точно преди миналия трак дей не можах да си взема сликовете с джантите и така и не стигнах до пистата...дано и други колеги да минат да се видим,че все не успявам да организирам едно пътуване до другите 33-каджий...
Поздрави!
Comment
-
Айде здравейте на всички завърнах се ,благодарение на той си знае кой еалфи е обратно в движение и с газ , и се нуждае от спойлер за още 100 коня :Д ако някой има да свирка за 33 3та серия.
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
Имам за подаряване две предни седалки за 33 на шифиора е кофити но другата е перфектна за района на София доставката е от мен.
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеАйде здравейте на всички завърнах се ,благодарение на той си знае кой еалфи е обратно в движение и с газ , и се нуждае от спойлер за още 100 коня :Д ако някой има да свирка за 33 3та серия.
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
Имам за подаряване две предни седалки за 33 на шифиора е кофити но другата е перфектна за района на София доставката е от мен.
Какви са седалките, с кой цвят тапицерия? Ако са от сивите, бих отнесъл пасажерската.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеАми да от Сивите са ,кажи как да се разберем, подглавника е от плат не е от пласмасовият аз съм във Банкя до София утре ако искаш да си направиш разходка в почивния ден ,иначе другата седмица ще идвам до София но не знам точно кой ден.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment