Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте, търся гъба за под скоростния лост на 33 1.4 1994 г., както и задна PVC облицовка на прага от страната на шофьора.

Comment

Първоначално публикувано от nyhm Покажи съобщение
      Здравейте, търся гъба за под скоростния лост на 33 1.4 1994 г., както и задна PVC облицовка на прага от страната на шофьора.
      Не разбрах,заден праг ли търсиш?

Comment

Задният PVC праг от страната на шофьора.

Comment

Имам за подаряване целия комплект прагове.Ако искаш да ти дам всичките или само този.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
            Имам за подаряване целия комплект прагове.Ако искаш да ти дам всичките или само този.
            Нищо не му давай, а пази комплекта.
            Аз го имам в насипно състояние
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Понеже вече няма място в избата и ако не се намери човек който да ги вземе,дори и само да седят при него,ще трябва да изхвърля на боклука два салона за 33.
              Ще изчакам 2-3 седмици и после ги хвърлям.
              И двата са обикновенни плюшени,като единия е сив,а другия синкав.Синкавия е от старата 33 1.7 16v,много запазен.На сивия шофьорската седалка е продънена и изтормозена.Мисля да си я пазя за експерименти,но ако има желаещи я давам.Сивия е от сегашната 33 1.4.Другите седалки са запазени,като към тях има 4 кори за врати.И те са запазени,като отгоре на места са поизгорели от слънцето.
              Дори и на някой да не му трябват,ако има място къде да ги държи,нека ги вземе,че ми е жал да ги хвърля.

Comment

Момчета, подарявам 2 комплекта спирачни апарати предни за плътни дискове. И 2-та комплекта с си с накладките на тях. Единият комплект са Гирлинг, а другият са Ате.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Имам спешна нужда от накладки отпред та викам пу за мен
                  Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
                    Имам спешна нужда от накладки отпред та викам пу за мен
                    ОК. Обече гледам си от Пловдив, а аз съм от София и не пътувам често към Пловдив.

Comment

• Еконта пътува колега Някой ден другата седмица ако ти се занимава,ги прати насам за моя сметка,че тази седмица имам доста пътуване и трябва и до Ботевград да ходя...А теб те чакам на Калояново на следващото събиране на по бира,че точно преди миналия трак дей не можах да си взема сликовете с джантите и така и не стигнах до пистата...дано и други колеги да минат да се видим,че все не успявам да организирам едно пътуване до другите 33-каджий...
                      Поздрави!
                      Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Търся кардан за Перманент!
                        Някой ако има някаква идея да свирка!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Айде здравейте на всички завърнах се ,благодарение на той си знае кой е алфи е обратно в движение и с газ , и се нуждае от спойлер за още 100 коня :Д ако някой има да свирка за 33 3та серия.

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:25 ----------

Имам за подаряване две предни седалки за 33 на шифиора е кофити но другата е перфектна за района на София доставката е от мен.

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                            Айде здравейте на всички завърнах се ,благодарение на той си знае кой е алфи е обратно в движение и с газ , и се нуждае от спойлер за още 100 коня :Д ако някой има да свирка за 33 3та серия.

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:25 ----------

Имам за подаряване две предни седалки за 33 на шифиора е кофити но другата е перфектна за района на София доставката е от мен.

Какви са седалките, с кой цвят тапицерия? Ако са от сивите, бих отнесъл пасажерската.

Comment

• Ами да от Сивите са ,кажи как да се разберем, подглавника е от плат не е от пласмасовият аз съм във Банкя до София утре ако искаш да си направиш разходка в почивния ден ,иначе другата седмица ще идвам до София но не знам точно кой ден.

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                                Ами да от Сивите са ,кажи как да се разберем, подглавника е от плат не е от пласмасовият аз съм във Банкя до София утре ако искаш да си направиш разходка в почивния ден ,иначе другата седмица ще идвам до София но не знам точно кой ден.
                                Имам приятелче в Иваняне, може да му отида на гости утре, пък и през теб да намина. Дай някакъв телефон, да ти звънна, да се резберем.

Comment

Working...
                                X